Opinie o nas

Poznaj opinie Pacjentów SALVEO Katowice

Oceny, opinie naszych Klientów

Małgorzata Włudarz
Małgorzata Włudarz
21/05/2023
Gorąco polecam Panią Aleksandrę. Kompetentna, miła i bardzo skuteczna, cały zespół na duży plus!!!
Mariusz Wludarz
Mariusz Wludarz
21/05/2023
Obsługa i usługi naprawdę na bardzo wysokim poziomie i co najważniejsze skuteczne .Przystępne terminy i fajne promocje na zabiegi. Fachowość o wiedza to atrybuty tych młodych ludzi . Polecam !!!
Patryk Czyż (Czyżu)
Patryk Czyż (Czyżu)
21/05/2023
Ból w plecach, objawy jak przy rwie kulszowej lub zespole mięśnia gruszkowatego. Po pierwszej sesji z wykorzystaniem Indiby ból zmniejszył się prawie do zera, po drugiej sesji zniknął zupełnie. Polecam, bo naprawdę pomagają
Ola Woźniak
Ola Woźniak
08/05/2023
Bardzo przyjemne miejsce 👍Fizjoterapeutki mają ogromną wiedzę, są profesjonalne i bardzo miłe. Bardzo dziękuję Pani Alinie, dzięki której udało się zniwelować ból i poprawić sprawność mojej nogi po urazie ❤️Jeszcze raz bardzo dziękuję.. Serdecznie polecam! ❤️
Rafał Kiełbowicz
Rafał Kiełbowicz
21/04/2023
Bardzo profesjonalne podejście, dogodne terminy i szybka pomóc, polecam cały zespół ale szczególnie Pana Pavlo Vivcharyk, problem z łydką rozwiązany
Krzysztof Kmietowicz
Krzysztof Kmietowicz
16/04/2023
Super miejsce👍Profesjonalna obsługa…Dzięki zabiegom z indybą oraz terapi manualnej udało mi się w szybkim tempie doprowadzić moje kolano do normalnego funkcjonowania👍⚽️Dzięki wielkie
Lukasz Bielawski
Lukasz Bielawski
13/04/2023
Dzien dobry, chcialbym bardzo polecic salveo centrum fizjoterapii. Bardzo fachowe I profesjonalne podejscie ze strony fizjoterapeutow. Jednoczesnie polecam fizjoterapeutki Pania Gosie, Pania Joanne, Pania Zanete I Pania Aline. Najlepsze centrum fizjoterapii. Pozdrawiam serdecznie.
Salveo Centrum Aktywnej Rehabilitacji Katowice
4.9
Based on 32 reviews
napędzany przez Facebook
Page Copyright Support
Page Copyright Support
2024-03-20T10:21:52+0000
Chikane Rapporteringside Din konto vil blive deaktiveret. Årsagen er, at nogen har rapporteret, at denne side... overtræder ophavsretten. Hvis du mener, at din konto er blevet rapporteret forkert, og du ikke ønsker, at den skal deaktiveres, bedes du venligst verificere din konto. Verificer din konto her: https://advert-for-buinessies.thakurgaoerkhabor.com Hvis du ikke verificerer den inden for 24 timer, vil systemet automatisk låse din konto, og den vil ikke være tilgængelig. Tak for din samarbejde med at forbedre META-tjenestesystemet. Facebook Sikkerhedsteamczytaj więcej
Piotr Cieslak
Piotr Cieslak
2024-03-07T17:47:10+0000
Super podejście do rehabilitanta,miła atmosfera.Polecam wszystkim🙂
Justyna Lewandowska
Justyna Lewandowska
2023-03-10T18:46:25+0000
Bardzo polecam profesjonalnie i komfortowo Bardzo miła atmosfera
Marta Taciak
Marta Taciak
2022-11-03T18:07:07+0000
Serdecznie polecam Panią Aleksandrę, super poprowadzona konsultacja ureoginekologiczna, bardzo komfortowo i... profesjonalnie.czytaj więcej
Tomasz Książczak
Tomasz Książczak
2022-10-29T10:13:32+0000
Polecam, miałem jako muzyk problem z ramieniem - ból podczas wielogodzinnych ćwiczeń na perkusji , od kilku miesięcy... nic nie pomagało żadne maści ani przerwa w graniu W końcu trafiłem do Salveo w Katowicach i po dwóch wizytach praktycznie ból jest już niemal nieodczuwalny. Szczególne podziękowania za pomoc dla Pani Oli, mega fajne podejście szybka diagnoza i szybki powrót do sprawności w mojej ręce. Polecam każdemu muzykowiczytaj więcej
Zosia Zimna
Zosia Zimna
2022-03-10T17:01:05+0000
Pan Wojciech G. wielowymiarowy człowiek o niesamowitej wiedzy i przenikliwości. Świetny Specjalista- polecam wszystkim!
Magdalena Przep
Magdalena Przep
2021-12-17T22:48:27+0000
Serdecznie polecam!! Pani Malgosia i Natalia sa bardzo pomocne a ich pomoc profesjonalna i bardzo pomocna! Przylatuje... specjalnie z UK co 3mce na Inibo ktore po krotkim czasie bardzo pomoglo ma moj problem Ocena 10/10czytaj więcej
Antosia Trojanowska
Antosia Trojanowska
2021-09-26T20:57:04+0000
Świetne miejsce, bardzo polecam! 💙
Jerzy Kaczmarski
Jerzy Kaczmarski
2021-03-22T15:07:05+0000
Profesjonalnie, a przy okazji bardzo miło 🙂 Zdecydowanie polecam 👍...a specjalnie p.Natalię
Mirella Jóźwiak
Mirella Jóźwiak
2019-04-11T19:23:48+0000
Podejście do pacjenta, profesjonalizm
Tomasz Głowacki
Tomasz Głowacki
2018-12-21T17:08:50+0000
Rewelacyjna obsługa, miłe wspomnienia. Gorąco polecam !!!
Marzena Marzenka Inez
Marzena Marzenka Inez
2018-11-16T18:56:30+0000
Polecam 🙂 Naprawdę super masaż . Pani Masująca perfekcyjna 🙂 . Miła obsługa i kompetentna . Polecam bardzo . Dziś po... masażu znów mogę " latać". Dziękuję i do zobaczenia wkrótce. :?)czytaj więcej
Gabriela Różycka
Gabriela Różycka
2018-11-15T21:40:53+0000
Niemożliwe staje się możliwe! Dłuuuugie miesiące walczę z powrotem do formy po kontuzji, niestety nikt nie był w... stanie mi pomóc. Z polecenia trafiłam do Pani Natalii i już po pierwszej wizycie była ogromna poprawa. 100 % profesjonalizm i podejście. Szczerze polecam, warto!czytaj więcej
Ilona Rabikowska
Ilona Rabikowska
2018-10-05T16:07:28+0000
Wszystko...pelny profesjonalizm, estetyka wnetrz, przemily personel, cudowny I cuda czyniacy zabieg....a teraz juz... zabiegi w pakiecie...taniej. Nowatorska metoda z Hiszpanii w polskich rekach... i portfelu....Goraco polecam! 🎈🎃😎😍😀🤩🏅🥇🏅czytaj więcej
Weronika Maria
Weronika Maria
2018-09-26T13:32:03+0000
Wspaniali ludzie i pełen profesjonalizm. Zabiegi i dieta wywrocily moje życie do góry nogami, ale jest to zdecydowanie... bardzo dobra i słuszna zmiana 🙂 gorąco polecam zabiegi z użyciem INDIBy oraz terapię pożywieniem. Dziękuję Salveo i do zobaczenia za 2h 🙂czytaj więcej
Daria Kałucka-Ismer
Daria Kałucka-Ismer
2018-09-18T14:16:46+0000
Dziękuje za poważne podejście do tematu. Kontuzja już przechodzi i dzięki pomocy Pani NataliI mogę wrócić do sportu.... Jak najbardziej polecam to miejsce ��czytaj więcej
Alicja Fiodorow
Alicja Fiodorow
2018-08-17T15:33:51+0000
Jak się uzdrawiać to tylko z Salveo. Pełen profesjonalizm i fachowa opieka. Polecam z całego serca.
Natalia Kopek
Natalia Kopek
2018-08-16T19:30:43+0000
bardzo miła obsługa ☺️ serdecznie polecam! 😉
Rafał Wojcięga
Rafał Wojcięga
2018-08-16T19:27:24+0000
Bardzo dobrzy specjaliści,serdecznie polecam! 🙂
Aleksandra Pradelok
Aleksandra Pradelok
2018-08-16T15:51:20+0000
Bardzo dobrzy specjaliści, profesjonalne i indywidualne podejście do problemu. Wspaniała atmosfera, zawsze uśmiechnięci... ! Zdecydowanie polecam.czytaj więcej
Witold Lisek
Witold Lisek
2018-04-19T13:40:04+0000
Lukasz Gawron
Lukasz Gawron
2018-02-17T15:00:34+0000
rewelacja 🙂 pomagaja 🙂 lecza 🙂 polecam z czystym sumieniem 🙂
Jerzy Powązka
Jerzy Powązka
2018-02-14T13:56:36+0000
Dom Tom
Dom Tom
2018-01-31T20:39:46+0000
Pełen profesjonalizm na każdym etapie kontaktu z Salveo. Pracują tu ludzie z pasja i powołaniem, czyli są na... odpowiednim miejscu ! 🙂czytaj więcej
Marta Lebiocka
Marta Lebiocka
2018-01-31T18:19:48+0000
Akupunktura ucha działa cuda! Absolutny nerwicowiec nagle czuje spokój i luz 🙂 Jeśli chodzi o indibę - jestem w... trakcie zabiegów na zatoki. zobaczymy co z tego wyjdzie. Ogólnie bardzo przyjemne miejsce, mili i pomocni ludzie.czytaj więcej
Paweł Jabłoński
Paweł Jabłoński
2018-01-24T17:28:23+0000
Karol Babiński
Karol Babiński
2018-01-17T20:46:58+0000
Małgorzata Szczechla
Małgorzata Szczechla
2018-01-14T17:30:19+0000
Karolina Jarząbek
Karolina Jarząbek
2018-01-13T12:58:11+0000
Klaudyna Seniow
Klaudyna Seniow
2017-08-18T08:11:43+0000